Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Overzicht

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Uitverkoop Artikelen

Alleen artikelen tegen reguliere prijzen kunnen worden gerestitueerd. Uitverkoop Artikelen kunnen niet worden gerestitueerd.

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw originele betaalmethode toegepast.

Verkoop artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Retourzendingen verzenden

Om uw product te retourneren, moet u uw product naar: De Peppel 47, 6941XP Didam verzenden.

U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van uw eigen retourzending. Verzendkosten zijn niet-terugbetaalbaar tenzij het product beschadigd is of niet overeenkomt met de beschrijving.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via retour@voetverzorging-online.nl of de contactpagina voor vragen met betrekking tot restituties en retourzendingen.

Winkelwagen

Ontvang een gratis voetvijl ter waarde van € 5,95 bij bestellingen vanaf € 45,00!!!

Voetvijl in de vorm van een voet